Az ALFA MEAT Kft. legfontosabb célja, hogy az általunk kínált áruk minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek.

Jelen célkitűzés megvalósítása érdekében olyan hatékony ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

Cégünk tevékenységére vonatkozó törvények, szabványok, jogszabályok által meghatározott előírásokat maradéktalan betartjuk és alkalmazzuk.

Célunk a folyamatos tökéletesítés és fejlesztés, amely a mindenkori elvárások és követelmények proaktív felderítésével elősegíti, hogy versenytársainkat megelőzzük és megrendelőink látens igényeit is teljesítsük.

Cégünk által kitűzött minőség elérését periodikus auditok során felülvizsgáljuk, a kapott eredményeket lebontjuk minden érintett funkcióra, továbbá a fejlődés folyamatosságát munkatársainkban tudatosítjuk.

A minőségi célkitűzések felülvizsgálata során megállapított és bevezetett javításokat a megrendelőinkkel is elfogadtatjuk, a hatékonyabb üzemelése érdekében.

Minden munkatársunk számára biztosítjuk a folyamatos szakmai és minőségre vonatkozó képzések lehetőségét, hogy a minőség javításában aktívak és eredményesek legyenek. Elvárjuk, hogy személyes tudásukkal és felelősségükkel járuljanak hozzá a cég sikeréhez.

Tudatában vagyunk annak, hogy céljainkat csak stratégiai szövetségeseinknek tekintett alvállalkozóinkkal érhetjük el. Együttműködésünk során folyamatos tájékoztatás segítségével erősítjük körükben a minőségirányítás jelentőségét és hasznát.


Hitvallásunk:


Hisszük, hogy a hosszú távú siker legfontosabb záloga az etikus üzleti magatartás, amely nem egyszerűen az erkölcsi alapelvek, vagy a törvényesség betartását jelenti. Az etika ennél sokkal több: nem külső kényszer, hanem személyes vállalás. Csak magunk tűzhetjük ki, és csak magunk érhetjük el.

s
ISO Tanusítvány
ISO Tanusítvány
HACCP Tanusítvány